Simptomele Shaumbra - Douăsprezece semne ale trezirii divinitătii tale



*“Shaumbra” înseamnă Familie si Prietenie interioară profundă.

Simptomele Shaumbra


1. Corpul manifestă durere si suferintă, mai ales în zona cefei, a umerilor si a spatelui. Acesta este rezultatul schimbărilor intense ce apar la nivelul ADN-ului, pe măsură ce “Sămînta lui Hristos” se trezeste din interior. Durerile vor trece.

2. Sentimentul de profundă tristete interioară, fără nici un motiv aparent. Îti eliberezi trecutul (din această viată si din celelalte), si aceasta este cauza sentimentului de tristete. Această experientă este similară cu cea pe care o ai atunci cînd te muti dintr-o casă în care ai trăit foarte multi ani în alta nouă. Oricît de mult ti-ai dori să te muti în casa nouă, există totusi o tristete legată de lăsarea în urmă a amintirilor, energiei si experientei acumulate în vechea casă. Tristetea va trece.

3. Plîngeti fără nici un motiv aparent. Motivatia este similară cu cea de la pct 2. Este bine si sănătos să lăsati lacrimile să curgă. Ajută la eliberarea vechilor energii din interior. Si aceasta va trece.

4. O schimbare bruscă a locului de muncă sau a carierei. Un simptom foarte comun. Pe măsură ce tu te schimbi, lucrurile din jurul tău se schimbă si ele. Nu-ti pune problema să găsesti locul de muncă sau cariera perfectă chiar acum. Si aceasta va trece. Tu te afli acum în tranzitie, si poate că vei schimba mai multe locuri de muncă pînă cînd te vei stabili la unul care se va potrivi pasiunii tale.

5. Retragerea din relatiile cu familia. Tu esti conectat cu familia biologică prin intermediul vechii karma. Cînd iesi din ciclul karmic, legăturile din vechile relatii sunt eliberate. Pare ca si cum vă îndepărtati de familie si prieteni. Si aceasta va trece. După o perioadă de timp, vei crea o nouă relatie cu ei dacă se potriveste să fie. Totusi, relatia se va baza pe noua energie, fără legăturile karmice.

6. Obijnuinte ciudate de somn . Este posibil să vă sculati în timpul multor nopti între 2:00 si 4:00 AM. Multă muncă se petrece în interiorul tău, si asta te face să te scoli pentru a lua o “gură de aer”, “a face o pauza”. Nu te îngrijora. Dacă nu poti să adormi, scoală-te si fă ceva, decît să stai în pat si să te îngrijorezi de anumite lucruri umane. Si aceasta va trece.

7. Vise intense. Aceasta poate include vise despre bătălii si războaie, urmăriri sau monstri. Pur si simplu eliberezi vechile energii din interior, si aceste energii ale trecutului sunt simbolizate prin războaie, bătălii, fugă pentru a scăpa, sau oameni ciudati. Si aceasta va trece.

8. Dezorientare fizică. Uneori te simti foarte dezrădăcinat. Vei fi “provocat spatial” de sentimentul că nu esti în stare să fii cu ambele picioare pe pămînt, sau că te afli între două lumi. Pe măsură ce experimentezi tranzitia către noua energie, corpul tău s-ar putea să rămînă în urmă. Petrece mai mult timp în natură, pentru a împămînteni noua energie din interior. Si aceasta va trece.

9. O “autoconversatie” mărită. Te vei trezi vorbind cu tine însuti mai des. Dintr-o dată vei realiza că ai pălăvrăgit cu tine însuti în ultimele 30 de minute. Apare un nou nivel de comunicare, care se instalează în interiorul fiintei tale, si autoconversatia este doar vîrful icebergului acelei comunicări. Conversatiile se vor înteti, si vor deveni mai fluide, mai coerente si introspective. Nu ai înnebunit, esti doar Shaumbra care se miscă spre noua energie.

10. Sentimente de singurătate chiar si în compania altora. S-ar putea să te simti singur si desprins de ceilalti. S-ar putea să ai dorinta să fugi de grupuri si multimi. Ca Shaumbra, tu mergi pe o cale sacră si solitară. Pe măsură ce sentimentul de singurătate îti crează anxietate, devine mai dificil să relationezi cu altii. Sentimentele de singurătate sunt de asemenea asociate cu faptul că Ghizii tăi au plecat. Au fost cu tine în toate călătoriile tale, pe parcursul tuturor vietilor tale. Este timpul ca ei să se îndepărteze, ca să-ti umpli spatiul cu propria divinitate. Si aceasta va trece. Golul din interior va fi umplut cu dragostea si energia propriei constiinte Christ.

11. Lipsa pasiunii. S-ar putea să vă simtiti total lipsiti de pasiune, cu o foarte mică dorintă sau chiar fără dorinta de a face ceva. Este în regulă, aceasta este o parte a procesului. Acordă-ti timp ca să nu faci nimic. Nu te lupta cu asta, pentru ca si aceasta va trece. Este similar operatiunii de rebootare a calculatorului. Este nevoie să fie deconectat un timp pentru a instala noul si sofisticatul software, sau în acest caz noua energie a sămîntei lui Hristos.

12. O dorintă profundă de a merge Acasă. Aceasta este, poate, cea mai dificilă si provocatoare dintre conditii. S-ar putea să experimentezi o profundă si complesitoare dorintă de a părăsi planeta si de a te reîntoarce Acasă. Acesta nu este un sentiment de “sinucidere”. Nu este bazat pe furie sau frustrare. Nu vrei să faci un spectacol sau o dramă din asta, pentru tine sau pentru altii. Este o parte tăcută a ta care îsi doreste să meargă Acasă. Cauza principală este foarte simplă. Ţi-ai completat ciclul karmic. Ti-ai completat contractul pentru această viată. Esti pregătit să începi o nouă viată în timp ce esti încă în corpul fizic actual. În timpul acestui proces de tranzitie, ai amintiri interioare despre cum este să fii pe partea cealaltă. Esti pregătit să te înscrii pentru un nou tur de îndatoriri aici pe Pămînt? Esti pregătit să îti asumi provocările intrării în Noua Energie? Da, întradevăr ai putea să mergi Acasă chiar acum. Dar ai bătut atîta drum pînă aici, si după multe, multe vieti anterioare, ar fi păcat să pleci înainte de sfîrsitul filmului. Si pe de altă parte, Spiritul are nevoie de tine aici pentru a-i ajuta pe altii în tranzitia lor către Noua Energie. Ei vor avea nevoie de un ghid uman, ca si tine, care ai pornit în călătoria de la vechea energie la noua energie. Calea pe care mergi acum îti oferă experienta care te face capabil să devii un Profesor pentru Noul Om Divin. Chiar dacă uneori călătoria ta poate să pară întunecată si solitară, aminteste-ti că nu esti niciodată singur.

4 Response to "Simptomele Shaumbra - Douăsprezece semne ale trezirii divinitătii tale"

  1. Anonim says:

    ce sa inteleg din asta ca eu ma cam regasesc in mai toate cele 12 semne,la un moment dat mi-am zis ca sunt ciudata

    Anonim says:

    Am citit cu atentie toate starile si parca e cineva care mi-a citit trairile nemarturisite de mine -ma regasesc si sunt bucuroasa ca nu sunt nebuna.

    Anonim says:

    SINTEM DUSI CU CAPUL........SI EU. IMPREUNA CU VOI............

    Anonim says:

    E ULIMĂTOR SA VORBI MINUNAT DESPRE DR DAWN. Sunt Vanessa Canga. Am avut o uniune frumoasă cu soțul meu și am împărtășit fericire, căldură și dragoste adevărată. Am locuit împreună timp de 10 ani și am avut doi copii. În urmă cu câteva luni, am început să avem probleme nesfârșite și certuri constante. Casa era plină de nefericire și copiii mei plângeau mereu văzându-ne luptăm tot timpul. În cele din urmă, a plecat și a tăiat toate mijloacele pentru ca noi să comunicăm cu el. Am făcut tot ce am putut să-l recuperez din cauza cât de mult l-am iubit, dar fără rezultat. DR DAWN mi-a venit în ajutor când l-am contactat și mi-a dezvăluit că în spatele problemelor pe care le aveam se afla o femeie și mi-a promis că mă va ajuta, ceea ce a făcut când i-am urmat procedurile de lucru. Soțul meu s-a întors acasă la noi și am inventat lucruri. Trăim din nou fericiți împreună. DRAWN te poate ajuta și pe tine. contactați-l prin WhatsApp: +2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com
    *Dacă vrei să te reîntâlnești cu soțul/soția ta.
    *Dacă doriți să aveți o căsătorie/relație pașnică.
    *Daca ai nevoie de vraja pentru a ramane insarcinata/a ramane insarcinata.
    *Dacă doriți să tratați infertilitatea.
    *Dacă vrei să-ți răzbuni/reprimi proprietatea.
    *Dacă vrei o vrajă de promovare.

Trimiteți un comentariu

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme