O femeie din Spania a devenit proprietara Soarelui!


Atentie: acest articol nu are legatura cu subiectele abordate de mine pe acest blog,ci este preluat de pe www.lovendal.net pentru putin amuzament!

--După miliarde şi miliarde de ani, în sfârşit Soarele nostru, care-l vedem în fiecare zi pe cer, s-a făcut şi cu un proprietar, anunţă Google. Este vorba de o femeie din Spania, din regiunea Galicia, care a înregistrat Soarele la un notar public, ca fiind proprietatea ei.
Angeles Duran, în vârsă de 49 de ani, a spus ediţiei cotidianului spaniol “El Mundo” că a luat această decizie după ce a citit faptul că un american s-a înregistrat ca fiind proprietarul Lunii şi al altor planete din sistemul nostru solar. Pe de altă parte, există o înţelegere internaţională conform căreia niciun stat din lume nu poate să-şi afirme proprietatea asupra vreunei planete din sistemul nostru solar. Dar, femeia afirmă că această regulă nu se poate aplica şi indivizilor!
“Nu-i ceva ieşit din afară, m-am asigurat din punct de vedere legal. Nu sunt proastă; cunosc foarte bine legea. E am făcut-o, dar oricine în afara mea ar fi putut-o face”, a mai spus femeia.
Documentul, emis de un notar public, afirmă negru pe alb că Duran este “proprietara Soarelui, o stea spectrală de tipul G2, situată în centrul sistemului solar, la o distanţă medie faţă de Pământ de 149.600.000 de kilometri”--.

1 Response to "O femeie din Spania a devenit proprietara Soarelui!"

  1. Anonim says:

    si noi platim impozit si pentru lumina solara?

Trimiteți un comentariu

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme